Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.



Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan vi håndterer dine personopplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom personvernerklæringen .

  1. Sentrale begreper
  2. Kontaktinfo
  3. Jessheimlogopedene er behandlingsansvarlig
  4. Hva slags informasjon er det vi samler inn?
  5. Samtykke via samtykkeskjema og mulighet til å trekke samtykke
  6. Informasjon fra andre kilder
  7. Formålet med behandlingen av personopplysningene?
  8. Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsføring og videre kontakt
  9. Hvor lenge lagres opplysningene?
  10. Hvem kan informasjonen deles med?
  11. Informasjonsdeling med tredjepart
  12. Hvor oppbevares opplysningene?
  13. Dine rettigheter iforhold til innsyn , sletting og eventuelt flytting
  14. Andre formål
  15. Informasjonskapsler
  16. Epost og telefon

1.Kontaktinformasjon til Jessheimlogopedene

Jessheimlogopedene AS er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:


Jessheimlogopedene AS
Organisasjonsnummer: 925116351 
Ringvegen 23
2066 JESSHEIM
E-post adresse: post@jessheimlogopedene.no 
Mobil 48144745

2. Sentrale begreper

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse.

Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven.

3. Jessheimlogopedene er behandlingsansvarlig

Jessheimlogopedene er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger.

4. Hva slags informasjon er det vi samler inn?

Når du registrerer deg via et skjema, bestiller en tjenste eller produkt, har en logopedkonsultasjon, benytter deg av vår chat-funksjon eller besøker vår hjemmeside, kan du bli bedt om å gi fra deg informasjon. Avhengig av situasjonen kan vi muligens be om følgende personopplysninger:

  • Navn på foresatte til logopedbarn
  • E-postadresse til foresatte
  • Telefonnummer til foresatte og logopedbarn
  • Logopedbarnets navn og personnr
  • Logopedbarnets alder, skole og kontaktperson i skolen
  • Tilknytning til kommune og kontaktperson 
  • Andre opplysninger som utdypende spørsmål eller svar på skjemaer
  • Journalinformasjon;  tid, sted, behandling
  • Sensitiv informasjon om barnet i logopedrapport
  • Tekniske opplysninger: hvilken nettadresse du benytter for å få tilgang til våre nettsider, din IP-adresse og brukeradferd, type nettleser, språk og informasjon om identifisering og operativsystem.
  • Sakkyndig vurdering fra PPT og andre papirer fra skole eller barnehage oppbevares i arkivskap

5. Samtykke på samtykkeskjema.

Vi tar utgangspunkt i lovgrunnlaget som går på  lovlig samtykke 

Artikkel 6.Behandlingens lovlighet
1. Behandlingen er bare lovlig dersom og i den grad minst ett av følgende vilkår er oppfylt:
a) den registrerte har samtykket til behandling av sine personopplysninger for ett eller flere spesifikke formål,
https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2018-06-15-38/KAPITTEL_gdpr-2#KAPITTEL_gdpr-2 

Innhold i samtykkeskjema er tilpasset personvernerklæringen
se http://gdpr.jessheimlogopedene.no/samtykke-skjema-29480s.html 

Når du eller ditt barn skal få hjelp hos Jessheimlogopedene AS skal du fylle ut et samtykkeskjema før du starter med behandling. Legg merke til at det i skjemaet er mulig å sette kryss flere steder som angir om logopedene har mulighet til å utvesksle informasjon med andre logopeder, ta opp lyd eller film for hjelp fra eksterne levereandører, og at journal kan deles med kommune og PPT.

Hvis du via internett eller telefon ber om tilbud eller sender forespørsel, må du også forholde deg til samtykke skjemaet som du kan laste ned på våre nettsider. www.jessheimlogopedene.no 

Du kan når som helst trekke dette samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger. I noen tilfeller vil det være andre lover og regler enn personvernlovene som gjør at vi er pliktige til å oppbevare informasjon i en periode.

6. Informasjon fra andre kilder
Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med ytterligere kontaktinformasjon. Hvis du er kunde hos oss kan vi også tilføye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via f.eks. telefon tidligere. Opplysninger som er nødvendige for de tjenester du skal bruke vil også bli lagret.

7. Formålet med behandlingen av personopplysningene?

Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål:

  • Utføre logopedbehandling for barn
  • Rapportere til kommuner, PPT eller Helfo før, under og etter behandling
  • Grunnlag for samarbeid med eksterne fagpersoner for å gi riktig logopedtilbud
  • Kundebehandling og informasjon om våre tjenester

8. Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsføring og videre kontakt

Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende:

  • Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen
  • Vi kan sende deg e-post, brev eller på andre måter ta kontakt digitalt, eller pr telefon

9. Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi behandler personopplysningene bare så lenge det er nødvendig for logopedbehandlingen, deretter sletter vi informasjonen etter 4 år.

Har du en aktiv dialog med oss tar vi vare på opplysningene dine i 4 år fra den siste kontakten; deretter fjerner vi opplysningene vi har om deg. En aktiv dialog defineres som at du har hatt interaksjon med Jessheimlogopedene eller representanter for oss de siste 4 årene via telefon, ved å besvare e-post, lastet ned materiale på nettsiden eller registrert deg via et skjema.

I det tilfellet du er ansatt i en virksomhet (privat eller offentlig) som er kunde hos oss, behandler vi dine opplysninger innenfor rammen for kundebehandling. For aktive kunderelasjoner behandler vi dine opplysninger inntil (1) du avslutter din stilling i virksomheten, eller at (2) virksomheten ikke lenger har en aktiv kunderelasjon med oss. Når en kunderelasjon avsluttes, går vilkårene for lagring og behandling av opplysninger over til de samme vilkårene som er beskrevet i de foregående avsnittene. Avslutter du din ansettelse i virksomheten, er du selv ansvarlig for å gi oss beskjed slik at vi kan slette dine opplysninger.

10. Hvem kan informasjonen deles med?

Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten samt samarbeidspartnere i henhold til det det er gitt samtykke til på samtykkeerklæringen.

11. Informasjonsdeling med tredjepart

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. 

Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med en ekstern part, kan vi overføre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål.

Tredjepart er i denne sammenheng statlige, private eller kommunale hjelpetjenester som har behov for informasjon for å kunne hjelpe Jessheimlogopedene å gi barnet den behandling som er ønsket gjennom å samtykke på samtykkeskjemaet.

All overføring av opplysninger av sensitiv karakter overføres via sikker digital overføring eventuelt med brev. E-post brukes kun om uidentifiserbare generelle opplysninger.

12. Hvor oppbevares opplysningene?

Opplysningene rundt behandlinger oppbevares av Jessheimlogopedene i kundesystemet. Filer, journal og rapporter lagres på "sikker mappe" med dobbelt autentisering på Onedrive.

Kontaktskjema på nettsiden lagres på Mekke Media sin server. Vi har databehandler avtale med Mekke Media som så igjen har avtale med sine underleverandører.

Vi har låsbart arkivskap med mappe for hver enkelt logopdelev, der opplysninger lagres.

Hvis samtykke er gitt for lydfil eller videofil lagres dette midlertidig på enhetens minnebrikke, og flyttes  umiddelbart etter logopedbehandling til sikker lagring på data med dobbelt autentisering. Skal lyd eller video oversendes andre steder så passordbeskyttes filene på en minnebrikke og sendes i posten, eventuelt over kryptert kommunikasjon med bank id ( f.eks. via digipost)

13 Dine rettigheter iforhold til innsyn , sletting og eventuelt flytting

Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. .

Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det

14. Andre formål

Derson vi skal bruke personopplysningene til et annet formål enn det de ble samlet inn for inntrer informasjonsplikten på nytt og vi må da opplyse hva det nye formålet er og gi deler av informasjonen overnfor på nytt.

 

15. Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene,

Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider.

16. E-post, telefon og sikre digitale plattformer

Vi benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet  Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av kundebehandlingen registreres i kundesystemet.

Våre medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og med jevne intervaller gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Alternative kanaler er digipost eller tilsvarende systemer. Kommuner bruker tjenester knyttet mot altinn eller alternative tilsvarende kanaler.

Logopedrapport og journal kan sendes via digipost eller brev til foresatte etter ønske. Begge tar hensyn til og tilfredstiller kravet til sensitiv informasjon.

Kommunikasjon til kommuner skjer via edialog.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2021 Jessheimlogopedene AS

Personvernerklæring

Logg inn